کرسی یونسکو در سلامت اجتماعی و توسعه

سازمان ملل متحد اهداف توسعه پایدار در سال ۲۰۳۰ را در برنامه هایی برای کاهش فقر و گرسنگی، افزایش سلامت و رفاه، ارتقای کیفیت آموزش، برابری جنسیتی، دسترسی به آب آشامیدنی سالم، انرژی پاک و مقرون به صرفه، رشد اقتصادی و شغل مناسب برای همه، توسعه زیرساخت ‌ای صنعتی و نوآوری، کاهش نابرابری، اجتماعات و شهرهای پایدار، تولید و مصرف مسؤولانه، تلاش برای حفاظت از محیط زیست، حفظ منابع آب و زندگی بر روی زمین پاک، ارتقای عدالت اجتماعی وحمایت از سازمان‌های مقتدر برای حفاظت از صلح و در نهایت تلاش برای جلب مشارکت برای رسیدن به این اهداف اعلام کرده است.کرسی یونسکو در سلامت اجتماعی و توسعه دانشگاه تهران در نظر دارد تا با مشارکت دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران گام موثری در جهت آموزش به علاقه‌مندان برای افزایش آگاهی از مراحل دستیابی به توسعه پایدار در کشورهای در حال توسعه بردارد. اهم فعالیت‌های بخش آموزش شامل ارائه خدمات آموزشی (اعم از برگزاری کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی کوتاه مدت) به دستگاه‌ها، سازمان‌ها و مراکز دولتی، بنگاه‌های خصوصی در موضوع توسعه و سلامت اجتماعی، ارائه خدمات مشاوره‌ای به دستگاه‌های دولتی و غیردولتی، ارتقا اگاهی جامعه محلی در موضوع توسعه و سلامت اجتماعی از طریق فعالیت‌های ترویجی با همکاری سازمان های مردم نهاد و نهادهای مردمی و همکاری با مراکز دانشگاهی و آموزشی در تدوین سرفصل‌های آموزشی مربوط به توسعه و سلامت اجتماعی است.

مدیر بخش آموزش کرسی سلامت اجتماعی و توسعه:  دکتر روح الله نصرتی (r.nosrati@ut.ac.ir)